Getting Things Done:
minder stress, meer productiviteit

Herken je dit?

  • Je bent goed in je vak, maar soms ben je de hele dag in de weer met e-mails en taken die je niet zag aankomen.
  • Je houdt maar het idee dat er zoveel meer uit een dag te halen is maar je kunt er je vinger niet opleggen hoe je dat kunt doen.  Soms verlies je het overzicht over je taken. Je doet vooral dat wat urgent is, en dat is al genoeg. Belangrijke zaken die geen directe prioriteit hebben, komen meestal niet aan bod.
  • Je merkt dat je snel afgeleid wordt en dat het lastig is om geconcentreerd aan het werk te zijn. Je e-mailinbox en je hoofd zitten altijd vol met dingen die je nog moet doen. Maar wanneer?
  • Aan het eind van de dag mis je het gevoel dat je een stuk verder bent gekomen. Eenmaal thuis is het best lastig om je werk weer los te kunnen laten.

"De training, inclusief de trainers en de locatie, is verzorgd, professioneel, volledig, inspirerend en daagt uit om morgen aan de slag te gaan!"

- Bart Schenk,
Timon Centraal Bureau

Lees hier meer over de trainingen en meld je aan voor de optie die bij jou past. Je kunt natuurlijk ook met een collega samen de training volgen.

Heb je meerdere collega’s voor wie dit interessant zou zijn of wil je samen met je afdeling of team een GTD training doen? Lees dan hier meer over wat we voor jullie kunnen betekenen.

Je bent niet de enige!

Veel kenniswerkers zijn inhoudelijk goed in wat ze doen, maar hebben nergens geleerd hoe ze hun werk moeten organiseren. En juist als je druk bent, is het lastig om hier een oplossing voor te bedenken.

Maar wie zegt dat je het allemaal zelf moet doen? Iedereen z’n vak. En toevallig is het ons vak om mensen te helpen weer overzicht en controle te krijgen over hun werk. Om wat ze kiezen te doen, met volle aandacht te doen.

Daarvoor gebruiken wij Getting Things Done, een wereldwijd succesvolle methode, gebaseerd op grondig onderzoek en sterk in zijn eenvoud en praktische toepasbaarheid.

Getting Things Done (verder: GTD) is dé productiviteitsmethode die je helpt je te concentreren op wat op dit moment het belangrijkste voor je is om te doen. Om te weten wat het belangrijkste is, heb je overzicht nodig over wat je kùnt doen. Daarnaast werk je pas geconcentreerd als je niet afgeleid wordt door alles wat aandacht vraagt, zoals e-mails, taken die je nog moet doen en ideeën die je hebt.
GTD geeft je controle over je werk en leven.

GTD helpt ook jou

Tijdens onze Getting Things Done training leer je:

  • je hoofd leeg te maken, zodat je je kan concentreren op de echt belangrijke dingen.
  • hoe je snel en efficiënt alle informatie die je leven binnenkomt, verwerkt.
  • om in een wirwar aan taken en projecten overzicht te krijgen.
  • hoe je kiest wat je gaat doen zodat je rust ervaart bij die keuzes.
  • een productiviteitssysteem onder de knie te krijgen dat precies past bij jouw wensen en situatie.
  • hoe je het systeem een vast onderdeel laat worden van je dagelijkse leven.

Voor GTD maakt het niet uit met welke software je werkt, het is te implementeren in elk systeem. Tijdens de training krijg je een implementatiegids naar keuze. Voor de meeste toepassingen hebben we een gids, zoals Outlook, Evernote, GoogleApps of OneNote.

Na de training krijg je van ons toegang tot de online leeromgeving waarin we je verder helpen om GTD in jouw systeem te implementeren. Je vindt er video’s, handige tips en webinars over aanvullende onderwerpen.

Toegespitst op het werk en professioneel gebracht."

- Dominique Geels,
Gemiva-SVG Groep

 

Meereffect

Wij zijn meereffect en wij zijn de officiële Getting Things Done partner in de Benelux. Vanaf het ontstaan van meereffect is ons doel om zoveel mogelijk mensen te helpen met GTD. Waarom? Wij waren zelf ook op zoek naar een systeem dat écht werkt en dat is GTD.

Professionaliteit is belangrijk, onze trainingen zitten goed in elkaar en we hebben vaste en ervaren trainers voor wie geen vraag te moeilijk is. Ook vinden we het belangrijk dat onze deelnemers GTD de volgende dag al in de praktijk kunnen brengen. We zorgen ervoor dat de overstap naar je eigen werkplek zo klein mogelijk is door praktische tips, handige video’s en goede eerstvolgende acties.

Wie zijn onze trainers?

Arjan Broere

Kundig, ervaren en weet met humor de deelnemers te boeien.

Marleen Kwast

Enthousiast, vrolijk, helpt mensen om lekker aan de slag te gaan.

Ruben van der Zee

Eerlijk, ontspannen, kan goed inspelen op de sfeer in de groep.

En nu?

Kies je ervoor om tijd vrij te maken en te investeren in een training die je helpt om weer overzicht te hebben over je werk? Die je helpt om met een voldaan gevoel naar huis te gaan en met volle aandacht te doen waar je dan ook maar voor kiest?

Of ben je zó druk dat je liever nog even flink door werkt?

Zou dat helpen?

Wij zien dagelijks dat de GTD training een waardevolle investering is voor onze deelnemers, in hen zelf, zowel in het werk als privé. En dat deze training je een hoop tijd en moeite bespaart.

Maak één of twee dagen vrij en geniet daarna van de voordelen. De keuze is aan jou.

Lees hier meer over de trainingen en meld je aan voor de optie die bij jou past. Je kunt natuurlijk ook met een collega samen de training volgen.

Heb je meerdere collega’s voor wie dit interessant zou zijn of wil je samen met je afdeling of team een GTD training doen? Lees dan hier meer over wat we voor jullie kunnen betekenen.

"Compleet pakket van theoretische en praktische tools voor het omgaan met timemanagement en daarmee verbeteren van je output."

- Eric Claassens,
Ministerie van Defensie

"Geeft verrassende inzichten en praktische aanknopingspunten om met GTD aan de slag te gaan.

- Arien de Groot,
SIMgroep

 

"De training geeft mij rust, structuur en meer plezier in het werk."

- Rebekka Biesbroek,
Jumbo Supermarkten

"Verrassend en zeker leervol. Dit is wat ik nodig heb om alles goed te regelen, zowel thuis als op het werk!"

- Marco van Vark,
Bouwmaat Nederland B.V.

Naar boven