Streamline Incompany Training

Effectief samenwerken met Streamline

Herken je dit?

Onopgemerkt is een manier van communiceren ontstaan die niet bijdraagt aan een efficiënte manier van werken. Er worden langdradige en onduidelijke e-mails verstuurd en te vaak is niet duidelijk wat de afzender nu echt bedoelt. Veel vergaderingen verlopen chaotisch en inefficiënt. Tot overmaat van ramp lopen deze ook nog vaak uit. Bij vergaderingen alleen blijft het niet, je ontvangt ook het ene (onnodige) mailtje na het andere. Je staat in de CC zonder functie. Hetzelfde geldt voor presentaties. Je volgt deze omdat je geen belangrijke informatie wilt missen. Maar bij dia 3 van 50 bedenk je dat je je tijd toch beter had kunnen besteden.

Kortom: wanneer er geen duidelijk beleid wordt opgezet over de interne communicatie, zal er veel ontevredenheid blijven heersen, zowel op team- als organisatieniveau. Zolang er geen goede afspraken worden gemaakt, zal er telkens onproductief vergaderd, gemaild of gepresenteerd worden. Met Streamline geven we jullie de juiste tools om dit op te zetten.

Streamline in twee minuten:

Ga samen voor meer productiviteit!

Bij meereffect helpen we je met Streamline door na te denken over het doel van jullie communicatie. Dit doen we aan de hand van de slogan ‘minder is meer’. Wat draagt niet bij aan het doel en kan weg? Tijdens de training geven we de tools om afspraken op te zetten waar je altijd op terug kunt vallen.

Streamline helpt jou en je team om beter te communiceren. Met een incompany training kun je met je hele team of je afdeling tegelijk aan de slag!
Hoe meer mensen binnen het bedrijf de Streamline training volgen, hoe meer effect. Omdat je dagelijks met elkaar samenwerkt, kun je gemakkelijk pijnpunten verhelpen. Maak met elkaar goede afspraken. En zorg dat er een verandering komt in de mail- en vergadercultuur.

 

De resultaten

  • Duidelijke regels in welke vorm van communicatie binnen jullie team waarvoor gebruikt wordt.
  • Meer respect voor elkaars tijd en aandacht.
  • Heldere afspraken over de communicatie, zodat deze veel soepeler verloopt en de verhoudingen en taken helder zijn.
  • Meer inzicht in hoe je nu communiceert en hoe je dit verbetert. Vergaderingen worden doelgerichter en korter. E-mails zijn compact en gericht op heldere acties.
  • Gestroomlijnde communicatie die effectief is. Niet alleen e-mail, maar ook vergaderingen, videoconferenties, documenten en presentaties.
 

Aan de slag!

Tijdens de training ontvangen de deelnemers een mooi pakket met praktische trainingsmaterialen. Na afloop krijgt iedereen toegang tot onze digitale leeromgeving, met handige tips en informatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen, neem dan contact met ons op. 

Wat deelnemers vinden van de online training

Prettig om collectief na te denken over de effectiviteit van onze communicatie, ook voor in de toekomst.

— Marloes Waal, TenneT

Programma en tijden

Een Streamline training duurt één dag. De training start om 9:30 uur en heeft een aantal korte koffiepauzes en een lunchpauze. Om 16:30 uur is de training afgelopen. Jullie zorgen zelf voor de zaal(*) en de catering, wij verzorgen de training.

Het programma bestaat uit vier modules:

  • vergaderen;
  • documenten maken en delen;
  • presenteren;
  • e-mailcommunicatie.

Alle modules komen aan bod, maar we besteden ruim de tijd aan de twee punten die in jullie team de meeste aandacht nodig hebben.

Heb je interesse in een Streamline training? 

Graag kijken wij mee naar de mogelijkheden voor een training in jullie huidige situatie. Neem gerust contact met ons op.
We willen graag weten wie jullie zijn en wat jullie willen verbeteren, zodat we zo goed mogelijk kunnen helpen.

Samen bespreken we een datum en stemmen we alle benodigde praktische zaken af. Dit ontvang je overzichtelijk in een offerte. Zodra de offerte getekend is, ben je verzekerd van een grote verbeteringsslag binnen je team!

We houden ons samen aan de actuele regels rondom COVID-19.


*Bij Streamline is er sprake van een U-opstelling, bekijk hier onze andere zaalvoorwaarden.

Meereffect - Getting Things Done

Informatie aanvragen - Incompany Training

We gebruiken je gegevens alléén om te antwoorden op deze aanvraag en we respecteren je privacy.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Streamline Incompany Training

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.