Tips na je vakantie – Arjan Broere bij BNR Werkverkenners

Tips na je vakantie - Arjan Broere bij BNR Werkverkenners

Terug van vakantie betekent voor de meeste kenniswerkers – en misschien voor jou ook – door honderden mails, chats en updates weer aanhaken bij wat er allemaal gebeurd is terwijl je weg was.

Kom je opgeladen terug van vakantie en ben je een dag bezig met naar een scherm kijken. Dat kan anders! In BNR Werkverkenners hoor je, onder andere van Arjan Broere, een aantal tips om anders te beginnen met je werk en meer mee te nemen uit de energie en inzichten die een vakantie je kunnen leveren.

Dus als je terugkomt van vakantie, luister naar de uitzending. Mocht je al even terugzien, dan kun je het natuurlijk ook gebruiken als her-start.

Luister hier de uitzending.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Tips na je vakantie - Arjan Broere bij BNR Werkverkenners

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.