Zoenen met rommel

Deans kamer is een complete chaos…

Hij bedenkt een plan om er iets aan te doen. Maar als hij aan de slag gaat, probeert iemand hem tegen te werken! Of lijkt dat maar zo? Download nu het gratis boekje ‘Zoenen met rommel’.

Steeds meer volwassenen merken dat ze met GTD veel beter grip krijgen op alle rompslomp in hun werk (en de rest van hun leven) – en volgens ons zitten er ook veel geschikte ideeën in voor jongeren.

Daarom hebben we de tijd genomen om een jeugdboek te schrijven om jongeren van ongeveer 9-11 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met GTD.

Dit bestaat uit een gratis boekje wat je van deze site kunt downloaden. Achterin het boekje staat een op jongeren aangepast GTD-schema. Dat kan je ook apart downloaden.

Download hier het gratis jeugdboek:

‘Zoenen met rommel’

En hier als een Epub bestand:

‘Zoenen met rommel epub’

Het schema uit het boek kan je ook apart downloaden:

Schema YoungGTD

Je krijgt bij deze onze toestemming om deze bestanden te downloaden en af te drukken voor persoonlijk gebruik, maar niet voor commercieel gebruik. Je mag het gerust afdrukken voor gratis gebruik in je eigen klas als je docent bent, maar je mag het niet heruitgeven, op een andere website plaatsen (maar plaats gerust een link naar deze pagina), meer dan 50 afdrukken maken, als boekje verkopen, enzovoort.

Wanneer je het boekje wel commercieel wil gebruiken kan je voor overleg contact opnemen.

Meereffect - Getting Things Done

Neem contact op

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen?

We gebruiken je gegevens alléén om te antwoorden op deze aanvraag en we respecteren je privacy.