Getting Things Done

Wat is Getting Things Done?

Sinds in 2001 het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen uitkwam, hebben de stevige basis en praktische adviezen van GTD al veel kenniswerkers geholpen aan meer productiviteit en efficiëntie. GTD biedt focus en vrijheid om te werken aan de zaken die ertoe doen, zowel professioneel als privé. GTD is een bewezen en wereldwijd gebruikte methode die je overzicht en controle geeft, waardoor je meer kunt bereiken.

Getting Things Done aanbod

Bij meereffect kunnen we jou, je collega’s, team of gehele organisatie helpen met Getting Things Done trainingen. De verschillende opties vind je hier onder.

GTD voor jezelf, of met een paar collega’s? Lees hier meer over onze  Getting Things Done trainingen en meld je aan voor de optie die bij je past.

Wil je samen met je afdeling of team een GTD training doen? Kijk dan naar onze Getting Things Done incompany mogelijkheden.

Voor grotere organisaties is het mogelijk om eigen, interne Getting Things Done trainers op te leiden. Kijk naar de mogelijkheden.

Getting Things Done levert je het volgende op:

1,2. Bron: Master Thesis van Ari Sadik, Universiteit Tilburg, 2016. Resultaten te vinden op: https://www.meereffect.nl/onderzoek-gtd-training

3,4. Bron: Impact of GTD at Lufthansa Airplus International: A survey of participants in the 2-day GTD Fundamentals Seminar, Next Action Associates

Vrij om te doen wat je belangrijk vindt

Met de implementatie van de vijf stappen van GTD bouw je aan een overzichtelijk systeem waarin je al je ideeën, taken, verantwoordelijkheden, projecten en dromen op slimme wijze opslaat en bijhoudt. Je zal merken dat je met Getting Things Done meer rust creëert waardoor je, ondanks alle afleidingen, je beter kunt focussen. Ook zal je bewuster zijn over de keuzes die je hebt en die je maakt en heb je de volledige aandacht voor de dingen die je doet.

Flexibel en productief

Het is natuurlijk fijn om goed georganiseerd te kunnen werken tijdens je normale routine, maar wat als door een (privé)gebeurtenis je situatie plotseling verandert? Hoe zorg je er dan voor dat je zicht houdt op je agenda en verantwoordelijkheden? En hoe pak je alles weer goed op zodra het is verholpen? Het werken met GTD helpt je om flexibel te blijven en je productieve workflow vast te houden, ook tijdens tegenslag en verandering.

Vandaag nog beginnen met effectiever en efficiënter werken? Bekijk de actuele trainingsagenda en meld je aan.

Elke twee weken handige tips en artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

Elke twee weken sturen wij een artikel met nuttige informatie en handige tips naar onze abonnees. Wil jij deze gratis artikelen ook ontvangen? Schrijf je hier in!

Keuzewijzer

Getting Things Done

Verlang jij ook naar werken met meer focus, naar meer balans tussen werk en privé en grip op je taken en projecten? Kijk dan snel verder hoe wij je het beste kunnen helpen!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Getting Things Done

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.