Getting Things Done Implementatieworkshop

Herken je dit?

  • Je hebt de GTD Level 1 training gevolgd, pas of al even terug, maar je kwam weer terug in de bekende drukte, en nu liggen je trainingsmaterialen in een hoekje van je bureau. Je neemt je steeds weer voor dat je even tijd gaat vrijmaken om GTD te implementeren.
  • Je hebt je ingeschreven voor de GTD Level 1 training, en die hele dag vrij plannen was al een flinke investering. Je maakt je een beetje zorgen of dit de zoveelste training wordt waar je enthousiast over bent, maar die in de praktijk versloft.
  • Je kent jezelf en je weet dat het je helpt als iemand je vertelt en helpt bij wat je graag voor elkaar wilt krijgen.

Dan is de GTD implementatieworkshop wat voor jou!

  • Het is een afspraak in je agenda waar je niet omheen kunt.
  • In een kleine groep bieden we je de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met de implementatie van GTD en helpen we je daarbij.
  • Je werkt zelfstandig de implementatiegids door, gebruikt de implementatievideo’s en kunt alle vragen kwijt aan de gecertificeerde GTD-trainer die jou begeleidt.
  • We helpen je, zo nodig, met de keuze van je implementatie.
  • We helpen je met het opzetten en vullen van je lijsten.

Wat komt er aan bod in de implementatieworkshop?

In de GTD Level 1 training leer je wat Getting Things Done is en hoe je dit in de praktijk kunt brengen. Tijdens de implementatieworkshop ga je jouw systeem inrichten. Over een aantal zaken heb je beslissingen genomen en ook al ingevoerd. Dat betekent dat de volgende stap is om de GTD-lijsten te maken in een systeem dat voor jou werkt.

En daar bieden we je hulp bij. Tijdens de workshop begeleiden we je bij het opzetten en vullen van jouw GTD systeem. We geven je ‘power tips’ om extra snelheid en slimmigheid te krijgen in het werken met jouw systeem.

Gebruik je op dit moment al een programma voor je e-mail en je taken, dan is het aan te raden om daarin te gaan werken. Twijfel je nog, dan helpen wij je voorafgaand aan de workshop om een keuze te maken. Outlook, Google apps, Wunderlist, Evernote en zo zijn er nog meer mogelijkheden.

Heb je al een start gemaakt met de implementatie van GTD maar wil het systeem nog niet voor je werken, neem dan contact op om te zien wat een passende ondersteuning voor jou is.

"Deskundig worden in no-time."
- Jenny Jansma, De Meerwaarde

"Een heel groot kwartje is gevallen."
- Klaas Schouwstra, Human Horizons Consulting

dreamstime_xs_67254196

Locatie en materialen

De GTD Implementatieworkshop wordt gegeven op ons kantoor in Maarsbergen. Na de GTD Level 1 training krijg je toegang tot de online implementatiematerialen van jouw keuze. Die gebruiken we tijdens de workshop.

Neem zelf je mind dump items (je notitieboek van de Level 1 training) mee, en zorg dat je volledige toegang hebt tot je agenda en e-mail. Weet je al welk systeem je wil gebruiken, zorg dan voor een account in dat systeem en download voor zover van toepassing de software. En neem natuurlijk je laptop mee!

Data en tijden

De data van de trainingen vind je in de rechter zijbalk. De implementatieworkshop geven we op een woensdag of een vrijdag. Op woensdag begint de workshop om 13:00 uur en is om 16:00 uur afgelopen. Op vrijdag begint de implementatieworkshop om 9:00 uur en is om 12:00 uur afgelopen.

Incompany workshop

Heb je de Getting Things Done Level 1 training incompany gedaan, of ben je met een paar collega’s naar onze training geweest, en heb je interesse om de implementatieworkshop met elkaar te doen? Neem dan hieronder contact met ons op voor de mogelijkheden bij jou op kantoor.

Kosten

De Implementatieworkshop na de GTD Level 1 training kost 295 euro exclusief btw per persoon. Als je je tegelijk aanmeldt voor de GTD Level 1 training en de implementatieworkshop, ontvang je 50 euro korting op de totaalprijs. Schrijf je hiervoor dan in via het aanmeldingsformulier voor de GTD Level 1 training.

Meer informatie over de GTD Level 1 training
Meer informatie over de GTD Level 1 training incompany

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens.

   +31 (0)88 0016 200   info@meereffect.nl

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Naam

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Naar boven