Getting Things Done Implementatieworkshop

Herken je dit?

Heb je korte tijd geleden een Getting Things Done Level 1 training gedaan, of ga je dit binnenkort doen? En wil je extra begeleiding bij het implementeren van GTD? Dat kan!

Tijdens onze twee uur durende online implementatieworkshop zullen we je begeleiden en ondersteunen om ervoor te zorgen dat je een goed doordacht systeem creëert dat voor jou werkt.

Verandering gaat niet vanzelf!

Alle nieuwe dingen kosten even tijd om goed op te zetten en eigen te maken. Dat is heel normaal en het is juist goed om daar aandacht aan te geven! Je bent al goed op weg om echt ontspannen productief te worden, maar wij kunnen je dat extra steuntje in de rug geven. Daarom bieden we je hier onze Online Implementatieworkshop aan.

Wat onze deelnemers vinden:

Een onmisbare hulp om mijn GTD systeem nog eenvoudiger en geautomatiseerder te laten werken.

— Stefan Kukoljs

Wat komt er aan bod in de Implementatieworkshop?

Je hebt in de Level 1 training geleerd wat de theorie achter Getting Things Done is. Tijdens de workshop ga je daadwerkelijk aan de slag met het inrichten van jouw eigen systeem. We zullen je tijdens de workshop begeleiden en ondersteunen om ervoor te zorgen dat je een goed doordacht systeem creëert dat voor jou werkt. Ook geven we je ‘power tips’ om extra snelheid en slimmigheid te krijgen in het werken met jouw systeem.

Gebruik je op dit moment al een programma voor je e-mail en je taken, dan is het aan te raden om daarin te gaan werken. Twijfel je nog, dan helpen wij je voorafgaand aan de workshop om een keuze te maken. Outlook, Google apps, Wunderlist, Evernote en zo zijn er nog meer mogelijkheden.

Heb je al een start gemaakt met de implementatie van GTD maar wil het systeem nog niet voor je werken? Neem dan contact op om te zien wat een passende ondersteuning voor jou is.

Incompany workshop

Heb je de Getting Things Done Level 1 training incompany gedaan, of ben je met een paar collega’s naar onze training geweest, en heb je interesse om de implementatieworkshop met elkaar te doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden bij jou op kantoor.

Locatie en materialen

De GTD Implementatieworkshop wordt live online gegeven door een van onze trainers via een videobelprogramma. Zorg dus voor een rustige omgeving met voldoende werkruimte en een goede internetverbinding.

Na de GTD Level 1 training krijg je toegang tot de online implementatiematerialen van jouw keuze. Die gebruiken we tijdens de workshop. Leg je minddump-items (je werkboek van de Level 1 training) klaar en zorg dat je volledige toegang hebt tot je agenda en e-mail. Weet je al welk systeem je wil gebruiken, zorg dan voor een account in dat systeem en download voor zover van toepassing de software. En neem natuurlijk je laptop mee!

Data en tijden

De implementatieworkshop geven we op een maandag of een vrijdag en duurt ongeveer twee uur. Op maandag begint de workshop om 13:00 uur. Op vrijdag begint de implementatieworkshop om 9:00 uur. Als je je gaat inschrijven kan je vinden op welke data nog plek is.

Kosten

De Implementatieworkshop na de GTD Level 1 training kost 295 euro exclusief btw per persoon. Als je je tegelijk aanmeldt voor de GTD Level 1 training en de implementatieworkshop, ontvang je 50 euro korting op de totaalprijs.

Eerstvolgende training(en):

Zit de training vol, of volg je de training liever op een andere dag?

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Getting Things Done Implementatieworkshop

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.