Maak kennis met onze gloednieuwe training Slimmer Werken!

Keuzewijzer resultaat - IC SW

Na bijna 20 jaar ervaring op het gebied van productiviteit, hebben we een unieke dagtraining ontwikkeld die jou helpt bewuste keuzes te maken in je werk: de training Slimmer Werken.

Wil jij ook meer grip krijgen op je werkzaamheden, doelgerichter werken en de juiste koers vasthouden? Dat je vanuit rust gefocust aan de slag kunt gaan? Wil jij de juiste aandacht geven aan wat in jouw functie en voor jou belangrijk is? Dan is deze training echt iets voor jou!
De training gaat verder dan het toepassen van losse tips. Slimmer Werken helpt je om vanuit een ander perspectief naar je werk en samenwerking met collega’s te kijken en blijvend verbeteringen toe te passen. Je reflecteert op je eigen werkgewoonten en je leert hoe je de grondoorzaak van problemen kunt aanpakken.

Kortom, deze training is een must als je je werkgewoonten wil optimaliseren en jezelf verder wil ontwikkelen in ontspannen productiviteit. Meld je nu aan en ontdek hoe jij slimmer kunt werken met meer effect!

Aanvulling op ons aanbod

Met de training Slimmer Werken bestaat ons aanbod uit vijf trainingen die los van elkaar gevolgd kunnen worden, afhankelijk van waar je jezelf nu verder in wil ontwikkelen.

De training Slimmer Werken volg je als je jezelf wilt blijven verbeteren en je knelpunten wil aanpakken. Bij de training GTD in de Praktijk implementeer je GTD in je werk, zodat je weer rust en overzicht hebt over je dagelijks leven. In de Streamline training leer je hoe je effectiever communiceert, zodat je boodschap het juiste resultaat oplevert. Bij de GTD training Projecten & Prioriteiten leer je al je projecten inzichtelijk te krijgen en weet je hoe je ze goed kunt plannen en verder brengen. In de GTD training Focus & Richting ga je aan de slag met je doelen en visie. Op hoger niveau kijk je waarvoor je alles doet, zodat je je dagelijks werk daarop kunt aanpassen.

Voor de training Slimmer Werken heb je geen voorkennis nodig. Je start bij het punt waar jij nu staat en aan het einde van de training heb je al het gereedschap om bewuster en met aandacht jouw werk blijvend te verbeteren.

Je kunt de training op een van onze locaties volgen, maar als je meer collega’s hebt die hier interesse in zouden hebben, dan komen we ook graag bij jullie voor een incompany training. Lees hier meer.

Werk je in een grote organisatie en ben je gedreven om je collega’s te helpen met meer ontspannen productiviteit? Laat je dan certificeren als trainer Slimmer Werken, zodat jij je collega’s kunt trainen en aanmoedigen. Lees hier meer.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

De 10 Beste Timemanagement tips

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.