meereffect en duurzame inzetbaarheid

Hét Event Duurzame Inzetbaarheid

Het event Duurzame Inzetbaarheid is op dinsdag 26 november 2019, en Meereffect zal de hele dag aanwezig zijn op deze beurs met een stand! Ook zal onze trainer Ruben van der Zee hier in een 45 minuten durende workshop vertellen over Getting Things Done, naar het gelijknamige wereldwijde bekende bestseller boek van David Allen. Onze Getting Things Done workshop zal je laten zien hoe je met behulp van GTD voortaan met meer focus, concentratie en rust aan het werk kan gaan. Er is echter nog veel meer te leren! Naast onze workshop heb je als deelnemer namelijk ook nog de keuze uit 30 andere sessies!

Wat is Getting Things Done?

Getting Things Done is een productiviteitsmethode die ervoor zorgt dat jij je werk beter doet. De methode is opgebouwd uit 5 stappen en deze stappen helpen je om dat wat je doet, met volle aandacht te doen, omdat je meer overzicht en controle hebt over wat je allemaal kunt doen. Hiermee vergroot je je effectiviteit. Je bespaart tijd door slimmer je acties te kiezen. David Allen is de bekende grondlegger van GTD en stelt: ‘’timemanagement bestaat niet. Hoe je ook managet, een dag wordt nooit 25 uur. Je kunt alleen acties managen’’.

Stel je vragen aan (of kom gewoon een praatje maken met) onze adviseurs Amal Kloppenburg & Dick van Huijstee van Meereffect en GTD gecertificeerde trainers en mede standhouders op dit event: Els Slob en Angelique Bouwman.

Voor iedere bezoeker aan onze stand ligt een attentie klaar (op=op).

Getting Things Done: Slimmer (blijven) werken workshop

Ruben, trainer at meereffect

Door: Ruben van der Zee, gecertificeerd Getting Things Done trainer

Een workshop over Getting Things Done, een wereldwijd succesvolle productiviteitsmethode, gebaseerd op grondig onderzoek en sterk in zijn eenvoud en praktische toepasbaarheid. In de workshop vertelt de trainer over principes voor effectief èn ontspannen werken.

 Getting Things Done:

  • Geeft je rust in je hoofd;
  • Geeft je meer focus en concentratie;
  • Helpt je om efficiënter, maar vooral ook een stuk effectiever te werken.

Naar boven