Aanmelden

Bekijk hier onze trainingsagenda en meld je aan

Ga direct naar

Keuzewijzer

Twijfel je nog over welke training het beste bij je past? Vul dan onze keuzewijzer in en ontdek met welke training je het beste kunt starten. Ga naar de keuzewijzer.

Aanmelden

Training Slimmer Werken

Navigeer naar meer ontspannen productiviteit

Deze training helpt je om in kaart te brengen waar je staat, waar je naar toe wil en hoe je navigeert. We helpen je om na te denken over gewoonten en over blokkades die je ervaart en hoe je deze kunt omvormen. Je leert hoe je jezelf kan blijven verbeteren in je werk en hoe je knelpunten aanpakt, zodat je met focus en aandacht kunt werken. Door hier een doorlopend proces van te maken, blijf je werken aan je doelen en de juiste prioriteiten.

thumbnail
27 augustus 2024
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Streamline training

Stroomlijn je communicatie in vijf stappen

Wil je meer bereiken met je communicatie? Dan is de Streamline training iets voor jou. Tijdens de Streamline training leer je wat de vijf stappen van gestroomlijnde communicatie zijn en hoe je deze effectief inzet. Deze stappen zijn toe te passen op alle vormen van communicatie zoals e-mail, vergaderingen, presentaties en documenten.
Ook helpen we je om goede afspraken te maken over de communicatie met je collega’s.

thumbnail
18 november 2024
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

Training GTD basis - in de Praktijk

Dagelijks rust en overzicht

Tijdens de training GTD basis – in de Praktijk zet je je eigen systeem op volgens de vijf stappen van Getting Things Done. In de training ga je aan de slag met het toepassen of optimaliseren hiervan, zodat je overzicht creëert over al je taken en projecten. We maken de vijf stappen van GTD heel praktisch, we geven veel tips en je oefent met lastige voorbeelden, die in de praktijk nou eenmaal voorkomen. Na de training ben je klaar om direct de volgende dag met meer overzicht, focus en rust aan het werk te gaan.

thumbnail
10 september 2024
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht
thumbnail
14 november 2024
09:30
16:30
Carlton President Hotel Utrecht

GTD basis - in de Praktijk Intensief

Enkele keren per jaar organiseert meereffect een speciale editie van GTD basis – in de Praktijk: de Intensief. Doordat je twee dagen investeert, heb je meer tijd om alles toe te passen dat je leert én je weet zeker dat je aan de slag gaat, omdat de training in je agenda staat. Het programma heeft een prettige afwisseling tussen uitleg en zelf aan de slag gaan.

thumbnail
+
thumbnail
+

GTD Training Projecten & Prioriteiten

Keuzes maken en doen wat je wil doen

In deze training ga je aan de slag om een goede projectenlijst te maken. Elke taak met meerdere acties is bij GTD een project. Als je een complete lijst hebt, kun je veel makkelijker prioriteiten stellen.

Tijdens de training denk je ook na over wat jouw rollen en verantwoordelijkheidsgebieden zijn. Daarnaast ga je een paar van je eigen projecten plannen met het Natuurlijk Planningsmodel. Dit helpt om je projecten goed doordacht aan te pakken en op tijd af te maken.

Deze training wordt momenteel alleen incompany aangeboden. Wil je individueel de training volgen? Vul dan het contactformulier in en geef je interesse aan ons door.

GTD Training Focus & Richting

Weten waar je het voor doet

In deze training breng je je visie, waarden, normen en doelen in kaart. Je leert de verbinding te maken met je rollen en verantwoordelijkheden, je projecten en je dagelijks werk met taken en afspraken. Dit werkt zakelijk zo, maar ook privé, waardoor de training bijdraagt aan zowel jouw werkgeluk en welzijn als aan een betere connectie met waar je organisatie voor staat.

Deze training wordt momenteel alleen incompany aangeboden. Wil je individueel de training volgen? Vul dan het contactformulier in en geef je interesse aan ons door.

Vakantiebooster

Ontspannen op vakantie – ontspannen weer terug

Ga jij elk jaar weer gestrest op vakantie? Kun je tijdens je vakantie moeilijk ontspannen en blijf je in je hoofd bezig met werk? Meld je dan aan voor onze Vakantiebooster en ga vanaf nu wél ontspannen op vakantie. Je krijgt een jaar lang toegang tot deze e-learningomgeving.

Lees hier meer over onze Vakantiebooster.

thumbnail
De Vakantiebooster. Relaxed op vakantie, relaxed weer aan het werk.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata?

Neem gerust contact met ons op, dan houden we je op de hoogte van de nieuwe data!

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Aanmelden

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.