Vakantiebooster

Met meer ontspanning op vakantie

Ga jij regelmatig gestrest op vakantie?

Niet echt de beste basis voor een ontspannen vakantie. Je kijkt zo uit naar je welverdiende vakantie, alleen voordat je daadwerkelijk kunt ontspannen is je vakantie alweer voorbij.

Veel mensen ervaren stress voordat ze op vakantie gaan. Taken moeten afgerond of overgedragen worden, waardoor de druk vaak oploopt. Zodra je dan eindelijk op vakantie bent, komt de spanning dat je iets vergeet naar boven.

Wij willen je graag helpen door middel van onze Vakantiebooster. Hiermee helpen we jou om met een ontspannen gevoel op vakantie te gaan en het werk helemaal los te laten.

Herken jij dit?

  • Jij werkt voor je vakantie keihard om al je werk af te ronden. Alsof je je vakantietijd vooraf moet inhalen.
  • Tijdens je vakantie kan je niet volledig ontspannen, omdat je regelmatig met werk bezig bent. Waren er maar collega’s die je werk deden.
  • Jij bent binnen één week, of zelfs na één dag, alweer aan vakantie toe. Dit omdat jij na je vakantie moet bikkelen om je achterstand weg te werken.
 
 

Wil jij dit graag veranderen?

Omgaan met vakantiestress is iets waar je aan kunt werken. Stel je voor dat je het werk voor je vakantie goed kunt afronden, zodat je optimaal kunt genieten van het vakantiegevoel.

 

Het is echt mogelijk!

Je kunt heel veel doen om rustig op vakantie te gaan en ontspannen weer terug te keren naar je werk.

De nadruk ligt hierbij op de periode voor je vakantie. Goed voorbereid kun je niet alleen beter van je vakantie genieten, je kan het gevoel ook makkelijker vasthouden als je weer terug bent.

 

Drie factoren voor een ontspannen vakantie

Er zijn een aantal belangrijke factoren die het loslaten van vakantiestress eenvoudiger kunnen maken. Hierbij kun je op het volgende letten: 

  • Al je werk goed afronden en overgedragen.
  • Je collega’s kunnen alles makkelijk vinden.
  • Na je vakantie snel weer bijgewerkt zijn.

Met de Vakantiebooster krijg je complete checklists van alles waar je rekening mee moet houden, zodat je niets vergeet en je deze factoren kunt afvinken. En dan kan je eindelijk zonder stress op vakantie!

Wat vinden onze deelnemers?

Als jij je werk anders organiseert dan is het echt mogelijk om meer ontspanning te ervaren. Tijdens onze trainingen in productiviteit hebben veel deelnemers dit daadwerkelijk ervaren.


“Een leerzame training om je eigen werkzaamheden te organiseren, structureren en te beheersen. Dit zorgt voor rust.” Peter Gerard


“Op een praktische en laagdrempelige manier orde, rust en inzicht krijgen in jouw dagelijkse werkzaamheden en mindset.” Carolien


“Handige tips en overzichtelijke tips & tools voor meer structuur in zowel werk als privé.” Sabine


“Deze training zal mij in de toekomst helpen om mijn hoofd te legen en meer rust te vinden.” Amanda

Hoe ziet de Vakantiebooster eruit?

Je doorloopt het programma zelf, op je eigen werkplek. Je krijgt checklists om je werk voor de vakantie goed af te ronden en na de vakantie weer soepel op te pakken. Daarnaast hebben we extra tips om alles rondom je vakantie nog beter te organiseren voor jezelf en natuurlijk ook voorbeelden voor een goed afwezigheidsbericht.

Ook voor managers of kleine teams en zzp’ers is het Vakantiebooster programma zinvol. Het programma biedt namelijk de bonus van een aanvullende checklist met vragen en aandachtspunten voor de omgang met vakanties in je team.

 

Wat kan je aan resultaten verwachten?

Het is natuurlijk fijn om te weten wat je aan resultaat kunt verwachten na het volgen van de Vakantiebooster. De resultaten die je kunt verwachten, zijn:

  • Ga goed voorbereid op vakantie.
  • Het loslaten van je werk tijdens je vakantie.
  • Je collega’s nemen je werkzaamheden makkelijk waar.
  • Je bent in no-time klaar met het wegwerken van je vakantie e-mails.
 
 

Is dit iets voor jou of jullie organisatie?

Schrijf je in voor maar 29,95 euro exclusief btw! 

Als je je collega’s er ook blij mee wilt maken, neem dan contact op voor de mogelijkheden om het programma voor je hele team of hele organisatie beschikbaar te stellen.

Na aanmelding ontvang je een jaar lang toegang tot de vakantiebooster. Wel is het belangrijk om uiterlijk vier weken voor je vakantie te starten met dit programma. Dit zodat je daadwerkelijk goed voorbereid je vakantie kunt starten.

 

 

 

Meld je hier aan voor de Vakantiebooster.

Let op: de datum die genoemd staat in het aanmeldingsformulier is niet van toepassing, je start wanneer jij wil. Je ontvangt je inloggegevens per e-mail zodra we de betaling hebben ontvangen. Hiermee heb je dan een jaar lang toegang tot de Vakantiebooster!

Het je vragen?

Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Vakantiebooster

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.