Vernieuwde trainingen

Vernieuwde trainingen

De websitebezoeker die bekend is met meereffect, is het misschien al opgevallen: de GTD Level 2 training heet nu Projecten & Prioriteiten en de GTD Level 3 training Focus & Richting.

Op deze manier willen we beter laten zien wat de inhoud van de training is en wat deze oplevert. De inhoud is grotendeels hetzelfde gebleven, maar toch ook vernieuwd. Was het eerder noodzakelijk om eerst de GTD basistraining te volgen om één van deze trainingen te doen, nu kun je de trainingen ook los van elkaar volgen. Sommige deelnemers beginnen liever op hoger niveau met naar hun werk kijken, en werken zo naar het grondniveau toe. Doordat de trainingen Projecten & Prioriteiten en Focus & Richting nu ook los te volgen zijn, kun je nog beter kiezen welke training nu voor jou het meeste oplevert.

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Als je onze keuzewijzer volgt, vind je wat de beste training voor jou is!

Bekijk de keuzewijzer

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Vernieuwde trainingen

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.