meereffect

GTD Summit 2019

Op 20 en 21 juni in Amsterdam: de GTD Summit 2019!

In 2001 publiceerde David Allen de bestseller ‘Getting Things Done’ en sinds die tijd is GTD uitgegroeid tot een wereldwijde productiviteitsbeweging van meer dan twee miljoen mensen.

Na de vorige GTD Summit in San Francisco, VS, 10 jaar geleden, wordt deze wereldwijde bijeenkomst nu in Amsterdam gehouden! Op deze unieke tweedaagse Summit komen de meest productieve, effectieve en inspirerende mensen uit de wereld samen.

Op 20 en 21 juni 2019 is de GTD Summit in het Theater Amsterdam. Het motto is Supercharge your productivity. Een hele reeks sprekers en workshopbegeleiders gaat je helpen om jouw productiviteit een fikse boost te geven. Uiteraard David Allen en ervaren GTD-trainer/coaches zoals Mike Williams en Meg Edwards. Daarnaast krijgen diverse specialisten het podium, onder andere GTD'er en gedragsdeskundige Dan Pink, brein-expert Theo Compernolle en de oprichter van de holacracy-beweging Brian Robertson.

Gedurende de twee dagen komen zaken aan de orde die je helpen je aandacht te richten, vrije ruimte om te denken te ervaren. Maar er worden ook praktischer zaken besproken zoals techniek die je helpt productiever te worden, leiderschap en productiviteit en wat een moderne werkplek kan betekenen in je zoektocht naar toegenomen productiviteit.

Jij kunt er ook bij zijn!

Voor meer informatie over de GTD Summit, ga naar de GTD Summit website.

Of kijk hier voor meer info over de prijzen en schrijf je in!

Ook meereffect is natuurlijk aanwezig. We zien je graag op 20 en 21 juni in Amsterdam!

Engelstalige GTD trainingen

Rondom de GTD Summit in juni organiseren we twee Engelstalige GTD trainingen: Level 1 en Level 2.

Zijn er mensen binnen jouw organisatie die de training graag willen volgen maar de Nederlandse taal niet (voldoende) machtig zijn? Attendeer hen op onze Engelstalige GTD trainingen.

48-uur Livestream van het hoofdpodium:

Als je Amsterdam niet kunt halen, kun je nu een digitaal kaartje kopen om een 48-uur durende livestream van het hoofdpodium te bekijken voor € 99 (exclusief btw). Hiermee heb je tevens tot 20 dagen na het event toegang om de stream opnieuw te bekijken.

Meereffect ondersteunt deze livestream en samen met de GTD Summit organisatie hebben we ervoor gekozen om alle opbrengsten van de livestream te doneren aan InterActing Amsterdam. InterActing is een non-profit theaterprogramma dat tieners en studenten met autisme aanmoedigt door middel van improvisatievaardigheden om uit hun beperkende patronen te breken om het onverwachte te omarmen. Deze levensvaardigheden zullen jonge mensen met autisme helpen betere contacten te leggen met de (niet-autistische) wereld om hen heen.

Voor tickets kun je terecht op de GTD Summit website.

Winnaars actie zijn bekend!

De winnaars van onze winacties voor de entreeticket voor de GTD Summit 2019 zijn bekend!

Anne van den Brand van B.A.M. Vermeer en Erik de Leeuw van Possehl aannemingsmaatschappij hebben elk een entreeticket voor de GTD Summit 2019 op 20 en 21 juni gewonnen. Hartelijk gefeliciteerd Anne en Erik en graag tot ziens op de GTD Summit!

Locatie van de GTD Summit: THEATER AMSTERDAM

Het adres is: Danzigerkade 5 in Amsterdam. Theater Amsterdam is een unieke locatie met uitzicht op het IJ. Voor informatie over bereikbaarheid en parkeren, bezoek hun website.

 

Naar boven