meereffect

GTD Summit 2019

Op 20 en 21 juni in Amsterdam: de GTD Summit 2019!

In 2001 publiceerde David Allen de bestseller ‘Getting Things Done’ en sinds die tijd is GTD uitgegroeid tot een wereldwijde productiviteitsbeweging van meer dan twee miljoen mensen.

Na de vorige GTD Summit in San Francisco, VS, 10 jaar geleden, wordt deze wereldwijde bijeenkomst nu in Amsterdam gehouden! Op deze unieke tweedaagse Summit komen de meest productieve, effectieve en inspirerende mensen uit de wereld samen.

Op 20 en 21 juni 2019 is de GTD Summit in het Theater Amsterdam. Het motto is Supercharge your productivity. Een hele reeks sprekers en workshopbegeleiders gaat je helpen om jouw productiviteit een fikse boost te geven. Uiteraard David Allen en ervaren GTD-trainer/coaches zoals Mike Williams en Meg Edwards. Daarnaast krijgen diverse specialisten het podium, onder andere GTD'er en gedragsdeskundige Dan Pink, brein-expert Theo Compernolle en de oprichter van de holacracy-beweging Brian Robertson.

Gedurende de twee dagen komen zaken aan de orde die je helpen je aandacht te richten, vrije ruimte om te denken te ervaren. Maar er worden ook praktischer zaken besproken zoals techniek die je helpt productiever te worden, leiderschap en productiviteit en wat een moderne werkplek kan betekenen in je zoektocht naar toegenomen productiviteit.

Jij kunt er ook bij zijn!

Voor meer informatie over de GTD Summit, ga naar de GTD Summit website.

Of kijk hier voor meer info over de prijzen en schrijf je in!

Ook meereffect is natuurlijk aanwezig. We zien je graag op 20 en 21 juni in Amsterdam!

Engelstalige GTD trainingen

Rondom de GTD Summit in juni organiseren we twee Engelstalige GTD trainingen: Level 1 en Level 2.

Zijn er mensen binnen jouw organisatie die de training graag willen volgen maar de Nederlandse taal niet (voldoende) machtig zijn? Attendeer hen op onze Engelstalige GTD trainingen.

Win een gratis entreeticket voor de GTD Summit 2019

Maak kans op een entreeticket voor de GTD Summit 2019 op 20 en 21 juni in Amsterdam, waarde € 995,- (exclusief BTW)!

Schrijf je tussen 1 februari en 1 mei 2019 in voor een training* bij meereffect en geef daarbij zo inspirerend mogelijk aan waarom Getting Things Done jou gaat helpen of al heeft geholpen met je productiviteit. Daarmee maak je kans op een entreeticket ter waarde van € 995,- voor dit unieke evenement.

(*) Dit zijn alle incompany en gepubliceerde trainingen van meereffect, met uitzondering van de Vakantiebooster.

Twee vliegen in één klap!

  • Je productiviteit krijgt een boost door het volgen van één van de trainingen van meereffect.
  • Je maakt kans op toegang tot het productiviteitsevenement van het jaar, 2 dagen lang, de Getting Things Done Summit 2019, met de meest vooraanstaande sprekers van de wereld op het gebied van productiviteit!

Kom naar de GTD Summit 2019, beleef de sfeer en doe samen met 1.500 andere deelnemers twee dagen lang inspiratie op over productief werken.

Lees hier onze voorwaarden bij de winactie. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht van meereffect.

Locatie van de GTD Summit: THEATER AMSTERDAM

Het adres is: Danzigerkade 5 in Amsterdam. Theater Amsterdam is een unieke locatie met uitzicht op het IJ. Voor informatie over bereikbaarheid en parkeren, bezoek hun website.

 

Naar boven