GTD Summit 2019

GTD Summit 2019 groot succes

In 2001 schreef David Allen de bestseller ‘Getting Things Done’. Nu, achttien jaar later is er een wereldwijd netwerk van trainers, beoefenaars en liefhebbers van de GTD productiviteits methode. Dit enorme netwerk werd door David Allen bijeengebracht tijdens de GTD Summit 2019 in Amsterdam.

Het portret van David Allen afgebeeld op het grote scherm in het Theater Amsterdam tijdens zijn spreektijd op de GTD summit 2019

David Allen op de GTD Summit 2019 in Amsterdam

'Supercharge your Productivity'

Het prachtige Theater Amsterdam aan de Danzigerkade stond afgelopen donderdag en vrijdag volledig in het teken van ‘Getting Things Done’. Onder het motto ‘Supercharge your Productivity’ kwamen mensen van over heel de wereld bij elkaar in onze hoofdstad. Tien jaar na de laatste Summit betekende dit voor veel mensen een prettig weerzien van oude bekenden. Er waren echter ook genoeg nieuwe geïnteresseerden aanwezig in het theater.

Er was ook genoeg te doen tijdens de bijeenkomst. Het programma was strak gevuld met een indrukwekkende lijst van sprekers met namen als: Mark Tigchelaar, Cady Coleman, Theo Compernolle, en Brian Robertson. Met ongeveer veertig sprekers werd er in twee dagen een breed scala aan onderwerpen besproken. Thema’s als Holacracy, de werking van het brein, timemanagement, en de invloed van sociale media op de mens, zijn slechts enkele voorbeelden.

 

 

'Indrukwekkende verhalen, en interactie met het publiek'

Ook persoonlijke verhalen werden gedeeld op het podium. Zoals Wendy Haddad, die opgroeide met GTD, of de gynaecoloog Julie Flagg die levens redt met haar GTD geïnspireerde werkwijze. Deze indrukwekkende verhalen gingen vaak gepaard met een lach of een traan. Het waren al bij al mooie voorbeelden die de impact van David Allen en zijn boek benadrukte. 

De tekst ''Being Different is totally fine, as long as you keep listening to each other'' op het grote scherm in Theater Amsterdam tijdens de GTD summit 2019

Gepaard met de vele inspirerende en interessante verhalen was er ook veel interactie. Het publiek werd uitgedaagd om nieuwe mensen te ontmoeten en om samen opdrachten uit te voeren. Dit zorgde ervoor dat de bijeenkomst tot een leuk en uitdagend evenement werd gevormd.

 

Naast de vele mensen in de zaal keken er ook nog mensen mee via de betaalde livestream, waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan InterActing Amsterdam

 

Geinteresseerd geraakt in een GTD-training? Klik hier voor meer informatie!

 

Naar boven