Nieuws

Bezoek ons op de Nationale Conferentie Vitaliteit.
trainingen

Bezoek ons op de Nationale Conferentie Vitaliteit.

𝗪𝗶𝗹 𝗷𝗶𝗷 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗮𝗴 𝗼𝗺 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝘁𝗲 𝗯𝗲𝘃𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗿𝗼𝘁𝗲𝗻? Bezoek ons dan op de Nationale Conferentie Vitaliteit op 27 november. Tijdens deze dag vertellen wij hoe jij de vitaliteit binnen jouw organisatie kunt verbeteren. Bezoek onze collega’s op de stand en kom naar de workshop Slimmer duurzaam (blijven) werken die wordt gegeven door onze master trainer Arjan Broere.

Lees verder »
Welkom bij de Summer course van meereffect! 
trainingen

Welkom bij de Summer course van meereffect! 

De Summer course biedt de perfecte gelegenheid om tijdens de rustigere zomermaanden aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw werkproces. Of je nu individueel wilt deelnemen of met jouw team, wij hebben voor ieder wat wils.

Lees verder »
Hoe communicatierichtlijnen jou en je collega’s verder kunnen helpen
communicatie

Hoe communicatierichtlijnen jou en je collega’s verder kunnen helpen

Met Getting Things Done creëer je een workflow die op orde is. Je zorgt ervoor dat je regelmatig al je inboxen verwerkt. Daarnaast zorg je ervoor dat je alles maar één keer aanraakt en je software zo goed kent dat je er razendsnel mee werkt. Deze vaardigheden zijn nodig om te zorgen dat je niet de hele dag in reactie-stand staat. Bijvoorbeeld een collega die je appt met de mededeling dat hij je een mailtje heeft gestuurd. Er is een grens aan wat je kunt verwerken, zeker als de kwaliteit van communicatie laag is. Hoe fijn is het als jij met de juiste workflow jouw jaar kunt afsluiten? In het nieuwe jaar staan er weer meerdere trainingen gepland die je hierbij ondersteunen. Als voorproefje geven we je enkele tips die je meteen kunt toepassen!

Lees verder »
Week van de werkstress
werkdruk

Week van de werkstress

Deze week is het de week van werkdruk. Omdat het steeds meer voorkomt bij kenniswerkers, staan we hier graag bij stil. Werkdruk kan namelijk uit veel verschillende bronnen komen. Het kan in verschillende mate jouw welzijn beïnvloeden.

Lees verder »

Schrijf je in voor onze Tweewekelijkse artikelen

Aanmelden tweewekelijkse artikelen

En ontvang direct onze gratis whitepaper met 5 inzichten en 5 tips voor werken met meer focus! Je ontvangt na je inschrijving elke twee weken slimme tips over hoe je productiever kunt werken. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van ons aanbod en leuke acties.

 Schrijf je in en sluit je aan bij ruim 35.000 anderen!

Nieuws

Feedback geven op onze website?

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties over onze website? Laat het ons weten! Vul hieronder je e-mailadres in zodat we je eventueel kunnen benaderen als we meer vragen hebben.